Persmededeling: Enquête door het Vlaams Belang bij de Nevelse burgers

logo.jpg
AFDELING NEVELE

PERSMEDEDELING

Vlaams Belang, afdeling Nevele peilt naar de mening van de kiezers.

Elke seconde telt. Uw mening telt!

Eerstdaags valt in alle Nevelse brievenbussen een enquête. En niet zomaar een enquête. Het Vlaams Belang houdt deze bevraging immers in 20 van de 27 gemeenten van de regio Gent-Eeklo.

 Een deel van de vragen is gemeenschappelijk. Zo krijgen wij een duidelijker beeld van wat er leeft in Nevele én buurgemeenten. Op heel wat beleidsdomeinen spelen immers dezelfde thema’s. Het is dan ook wenselijk hierop een globaal antwoord te geven. Maar er is ook de nodige aandacht voor de lokale Nevelse dossiers (gebouw technische dienst, sporthallen, buitenschoolse kinderopvang, voetbalterreinen, windmolens, sociale woningen, speelterreinen, …).

qom dit alles duidelijk in beeld te brengen, levert de partij een extra inspanning. U kan de resultaten niet alleen binnenbrengen bij de lokale bestuursleden, u kan ze ook kosteloos (via de bijgevoegde envelop “port betaald door bestemmeling”) versturen naar het regionaal secretariaat in Gent. De enquête kan ook afgedrukt worden via http://www.vlaamsbelangnevele.be en http://www.vlaamsbelanggenteeklo.org/files/25102011neveleenquete.pdf

Het Vlaams Belang wil met de resultaten het bestuur van Nevele confronteren met de visie van de burgers op het beleid. Tegelijkertijd worden de antwoorden gebruikt om ons lokaal programma voor de verkiezingen van 14 oktober 2012 aan te passen aan de mogelijke nieuwe noden en ideeën. In het voorjaar van 2012 zullen wij de resultaten openbaar maken.

 

Olaf Evrard

voorzitter Vlaams Belang afdeling Nevele

Reibroekstraat 48

9850 Hansbeke

0475/73.02.45

olaf.evrard@telenet.be

www.vlaamsbelangnevele.be