Vandalisme in mijn voortuin!

Ik heb deze morgen de volgende mail naar de burgemeester van Nevele en de korpschef van de Lowazone gestuurd.
 
 
Beste
 
Om 02u45 deze nacht hebben 3 jongeren de verkiezingsborden in mijn voortuin (Reibroekstraat 48 te 9850 Hansbeke) met bruut geweld vernietigd. Daarbij werden de stijlen gewoonweg afgekraakt.
 
Deze 3 jongeren verplaatsten zich per fiets en kwamen vanuit de richting Hansbekedorp gereden (vermoedelijk kwamen zij van de Oerwoudfuif). Na de feiten vluchtten zij weg richting Karmenhoek.
 
Bij een volgend geval van vandalisme t.o.v. verkiezingsborden van mijn partij Vlaams Belang zal ik mij genoodzaakt zien klacht neer te leggen tegen onbekenden. Ik zag het natuurlijk liever niet zo ver komen.
 
Met vriendelijke groeten
Olaf Evrard
Reibroekstraat 48
9850 Hansbeke
0475/73.02.45
 

DSC02864.JPG

2 gedachten over “Vandalisme in mijn voortuin!

  1. er zou een verbod moeten komen om die fuif in het dorp te laten doorgaan, lawaai tot 04u30 deze morgen, boenke boenke ….
    heb al meermaals gebeld hiervoor naar de gemeente, maar scouts wordt hand boven het hoofd gehouden door de burgemeester…

    Like

  2. Dat is nu eens typisch commentaar geven zonder nadenken.Het is niet omdat er een paar heethoofden keet schoppen dat er evenementen moeten afgeschaft worden.En daarbij wie zegt dat ze van de oerwoudfuif kwamen!!!!!!!!!!!!

    Like

Reacties zijn gesloten.