Europadag – Familiefeest Vlaams Belang (Boom, zondag 29 september 2013)

EuropafeestSite-4.jpg

Beste medestander,

Europafeest                in de Schorre op zondag 29 septemberOp zondag 29 september (tussen 11 en 18u.) organiseert het Vlaams Belang een groot ‘Europafeest’. Onze partij wil namelijk verder bouwen op de strategie waarvan wij reeds vorig jaar de eerste grondslagen hebben gelegd tijdens het colloquium “Pro Europa, dus tégen deze EU”.

Met het Europafeest willen wij op dat spoor verdergaan. De toekomst en het welzijn van Europa mag niet langer worden overgelaten aan de Europese instellingen zoals die nu omspringen met de verscheidenheid van de Europese volkeren. Met een feest willen we onderstrepen dat we voorstanders zijn van een gezond Europa, maar die dag willen we Vlaanderen heel duidelijk een EU-kritische politieke partij geven.

Er zal die dag niet alleen aan politiek gedaan worden met politieke toespraken, panelgesprekken en boekvoorstellingen, maar er zal ook plaats en tijd zijn voor ontspanning, met diverse optredens en een kinderdorp met activiteiten en speeltuigen voor groot en klein. Ook de inwendige mens kan versterkt worden op onze Europese markt, met drank- en eetstandjes en regionale producten.

Het Europafeest zal doorgaan op het provinciaal domein De Schorre in Boom. Bijkomende gegevens vindt u op www.vlaamsbelang.org/europafeest of op facebook.

We zien elkaar dan!

europadag,familiedag,vlaams belang,boom de schorre