Verkiezingscongres Vlaams Belang (23/03/2014)

Gisteren was ik samen met 2.000 andere Vlaams-nationalisten aanwezig op het verkiezingscongres van Vlaams Belang in de Antwerpse stadsschouwburg. Het feit dat Geert Wilders in laatste instantie had afgezegd, kon het enthousiasme blijkbaar niet drukken. De zaal zat werkelijk afgeladen vol. Ik moet toegeven dat het al een tijdje geleden was dat ik nog eens zoveel volk heb gezien op een Vlaams Belangmanifestatie. Ik geloof dan ook dat we het ergste achter de rug hebben. Er staat opnieuw een generatie van beloftevolle jongeren klaar waarvan er al een aantal zeker zullen verkozen zijn op 25 mei!

Sprekers op dit congres waren Anke vander Meersch, Filip Dewinter, Barbara Pas en Gerolf Annemans. Er was ook nog een videoboodschap van Geert Wilders.

’s Avonds was er in het prestigieuze Hiltonhotel een sponsoretentje waar een tweehondertal mensen (waaronder ondergetekende) konden aanschuiven. Gastspreker was een naaste medewerker van Geert Wilders. Een mooie afsluiter van een al even mooie dag. Bovendien mochten we in de loop van de avond vernemen dat het Front National van Marine Le Pen bij de gemeenteraadsverkiezingen in Frankrijk een heel fraai resultaat heeft neergezet!

(Foto’s van Christine Braems en Jan Meulepas)

podium.jpg

Anke.jpg

Filip.jpg

filip 2.jpg

Filip 3.jpg

Barbara.jpg

barbara 2.jpg

gerolf en barbara.jpg

Gerolf.jpg

jan 1.jpg

jeugd.jpg

V-generatie.jpg

volle zaal.jpg

volle zaal 2.jpg

Wilders.jpg

volle zaal 3.jpg

grande finale.jpg

vlaams belang,stadsschouwburg,antwerpen,geert wilders

 

eulepas)