Lezersbrief, gericht aan ’t Pallieterke

Beste redactie

 

Ik ben nog steeds VVB-lid, ook al heb ik de laatste jaren een paar keren getwijfeld om mijn lidmaatschap te hernieuwen (o.a. in de periode toen Eric Defoort voorzitter was). Na de overstap van Jan Jambon en Peter De Roover naar de N-VA begon ik pas echt te twijfelen. Maar goed, het enthousiasme van Bart De Valck trok mij nog maar eens over de streep.

En lap. Ik heb nog maar net een aantal lovende woorden voor VVB-voorzitter Bart De Valck op mijn weblog www.vlaamsbelangnevele.be geplaatst, krijg ik nu toch wel deze provocerende affiche door de neus geboord: twee migranten, één Vlaming en een leeuw met rode tong en klauwen … Niet te vatten!

Bovendien hebben Peter De Roover en Geert Bourgeois de laatste weken zwaar op mijn Vlaams-nationaal hart getrapt door hun schaamteloze knieval voor de islam.

Helaas stel ik vast dat ’t Pallieterke de campagne van de VVB nog blijkt te steunen ook. Het zijn droeve tijden voor mensen met een slecht karakter en een goed hart. Het zal wel weer aan mij liggen zeker: een verzuurde xenofobe racist …

 

Olaf Evrard

Fractievoorzitter Vlaams Belang Provincieraad Oost-Vlaanderen

Reibroekstraat 48

9850 Hansbeke

GSM 0475/73.02.45

Olaf.evrard@telenet.be

www.vlaamsbelangnevele.be

20150719 vermaledijde VVB-affiche.jpg