Colloquium Soevereiniteit (15/09/2015)

Beste,

De EU-elite verplicht ons op te draaien voor de miljardenschulden van Zuid-Europa en kijkt werkloos toe hoe gelukzoekers uit alle windstreken massaal Europa blijven binnenstromen. Elke goede huisvader beseft dat dit op een failliet uitdraait. Een failliet waarvoor u de rekening betaalt.

Wij willen naast de Belgische ook de Europese dictaten een halt toeroepen. Hierdoor besparen we miljarden, kunnen we de massa-immigratie stoppen, herwinnen we onze soevereiniteit en worden we weer baas over eigen geld en eigen grenzen. Op die manier beschermen we bovendien onze identiteit en tradities en kunnen de belastingen omlaag zodat de economie weer zuurstof krijgt.

Een welvarende toekomst voor Vlaanderen kan enkel los van België en los van deze EU. Met dit colloquium zet het Vlaams Belang opnieuw de bakens uit. Wij kunnen hiervoor rekenen op een aantal kleppers van formaat. Zo prijkt onder meer FN-voorzitster Marine Le Pen op onze veelbelovende sprekerslijst.

Alle informatie en het volledige programma van dit colloquium kan men vinden op www.grenzenstellen.eu. Voor dit colloquium moet men zich inschrijven. Na registratie ontvangt u een toegangsticket. Intekenen kan eenvoudig via www.grenzenstellen.eu.

Ik hoop u dan ook te mogen verwelkomen op dinsdag 15 september in de Loketten van het Vlaams Parlement!

Tot dan!

Tom Van Grieken
Voorzitter Vlaams Belang
 

PS: Kan je er niet bij zijn in het Vlaams Parlement, dan kan je dit colloquium ook rechtstreeks bekijken op onze webstek.

 

20150915 colloquium soevereiniteit.jpg