VVE Hansbeke

De Beloften van VVE Hansbeke hebben opnieuw een probleemloze overwinning behaald, ondanks het zware terrein: het werd 8-0 tegen Sleidinge. Zij blijven dan ook zorgenloos de rangschikking aanvoeren.

Sleidinge - Beloften.jpg

Ook de Zondagreserven van VVE Hansbeke haalden zwaar uit, gesterkt door het ontbijt dat ze traditioneel aangeboden kregen door de ouders van Pascal van Severen: 2-11 op het terrein van Knesselare. Ook zij voeren nog steeds het klassement aan. In deze reeks moeten wel nog een aantal inhaalwedstrijden gespeeld worden waarbij Hansbeke het eigen lot niet volledig meer in eigen handen heeft.

Knesselare - Zondagreserven.jpg

Het Fanionelftal zag zijn wedstrijd tegen Boekhoute door de scheidsrechter ter plaatse afgelast worden wegens een aantal waterplassen op het veld. Deze wedstrijd zal dan ook op zondag 27/03 (Pasen) gespeeld worden.

Runner-up Bassevelde moest naar SK Oostakker. Het liep uit tot 0-3 maar Oostakker kwam sterk terug tot 3-3. Een stunt leek dan ook in de maak. Helaas scoorde Bassevelde nog tweemaal, en dan nog wel in de 91′ en de 94′. Daardoor komt Bassevelde nu op 3 punten van VVE Hansbeke met nog 2 inhaalwedstrijden te gaan. Het zal spannend blijven tot de laatste speeldag. Hansbeke moet al zijn wedstrijden winnen en rekenen op een misstap van Bassevelde, wil het kampioen worden en rechtstreeks overgaan naar 3de Provinciale. Anders zal het via de eindronde moeten gebeuren (VVE Hansbeke won zowel de 1ste als de 2de periodetitel).