VVE Hansbeke

De Beloften lieten thuis geen steek vallen tegen Jago Sint-Amandsberg. Het werd simpelweg 5-2 en VVE zit dan ook nog steeds op titelkoers.

De Zondagreserven behaalden een belangrijke uitoverwinning op Kaprijke-Bentille: 0-2. VVE staat nog steeds aan de leiding, maar in deze reeks kunnen de uitgestelde wedstrijden (en het al dan niet spelen van deze wedstrijden) over het kampioenschap beslissen. De Zondagreserven laten het alvast nog niet aan hun hartje komen.

Zondagreserven Kaprijke 0 - VVE 2.jpg

Het Fanionelftal bleef gisteren steken op een 1-1 gelijkspel tegen Ursel B (reeds het 8ste gelijkspel voor Hansbekel). Het werd een vrij bitsige wedstrijd waarin de scheidsrechter aanvankelijk te veel fouten onbestraft liet. VVE kwam al in de 8′ op achterstand, maar maakte reeds in de 10′ gelijk. Ursel B beëindigde de wedstrijd met 10 spelers na een rechtstreeks rode kaart. Hansbeke heeft meestal veldoverwicht maar scoort toch zo moeilijk.

Bassevelde won met 0-2 op Avrasya en heeft nu net als VVE Hansbeke 50 punten. Beide ploegen voeren de rangschikking aan maar Bassevelde heeft één wedstrijd minder gespeeld. De titel wordt dus moeilijk voor VVE met nog amper 3 wedstrijden te gaan. Wij moeten al 9 op 9 halen en rekenen op een verlieswedstrijd van Bassevelde.