Nieuwsflits: Bram Van Renterghem rijdt volgend seizoen voor U23 van Lotto-Soudal

De kogel is door de kerk, een jongensdroom gaat in vervulling. Vanaf 2017 zal onze renner Bram Van Renterghem de kleuren verdedigen van het LOTTO-SOUDAL team U23.

De transferperiode was in principe al afgesloten, maar blijkbaar werd er toch nog achter de schermen “gepingeld” door bepaalde ploegen om Bram binnen te rijven voor het volgend seizoen. En het pleit werd gewonnen door de Lotto-Soudalploeg, die blijkbaar het voorbije seizoen (en ook reeds daarvoor) de prestaties  van Bram heeft gevolgd. De ploegleiding beseft dat een steengoeie renner zoals Bram past in hun “koersvisie”.

Bij deze late transactie past zeker en vast een woord van dank aan de heer Benny Willems, grote baas bij Bram’s huidige ploeg Prorace CT, want zonder zijn ja-woord zou de overgang niet meer mogelijk zijn geweest. De transfermarkt sloot immers al af 31 oktober. Bedankt Benny voor dit mooi, warm en menselijk gebaar.

We wensen Bram veel succes en koersgenot bij zijn nieuwe ploeg. Zodra we meer weten over zijn nog af te werken programma voor 2017 laten we dit zeker weten. Bram zal zeker meer wedstrijden in het buitenland mogen of moeten afwerken!

bram van renterghem, ivan de zutter, lotto-soudal, Benny Willem, Prorace CT

(Met dank aan Ivan De Zutter voor de info!)