Campagne voeren

Zoals jullie misschien weten, heb ik mij 4 weken verlof genomen om voltijds campagne te voeren. Hierbij het relaas van een doorsnee dag. Ik ga dagelijks de baan op met mijn vaste en zeer loyale kompaan tijdens alle verkiezingsperiodes, Philippe.

Deze morgen hebben de eerst de kleine markt van Nevele bezocht. Vervolgens zijn we iets (voor alle duidelijkheid koffie) gaan drinken in een lokaal café onder de kerktoren om de sfeer onder de mensen eens op te snuiven. En ik heb de indruk dat het goed zit met onze partij.

Daarna moest ik mijn persoonlijke mailing voor Nevele regelen met BPost. Dat is geen sinecure. Een pak administratie en wat tegenslag. Uiteindelijk moest ik nog naar huis rijden om mijn brieven nog in stapeltjes van 100 te verdelen. Dat kwam ik pas om 11u05 te weten en voor 12u00 moesten mijn brieven in het postkantoor afgegeven worden. Dus eerst nog heen en weer tussen Nevele en Hansbeke. Om 11u50 kon ik mijn brieven dan toch met een gerust gemoed afgeven.

Onze volgende etappe ging richting Nazareth en Eke om de 6 gemeentelijke borden daar te gaan plakken. Daarna naar Olsene, Machelen en Zulte, eveneens om te plakken en daarna nog een paar honderd folders te bussen. Tenslotte mijn kompaan naar huis gevoerd, en dan richting Hansbeke. Daar heb ik nog (samen met mijn echtgenote, dochter en schoonzoon) een mailing van 600 brieven verzorgd.

Om af te sluiten nog een honderdtal mails gelezen en waar nodig beantwoord. Een dag uit het leven van een kandidaat …

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s